Ajohanskat

Alustuksena haluan kertoa, että tämän blogipostauksen takana on noin kahden vuoden käyttö.

Olin pidempään etsinyt itselleni sopivia ajohanskoja. Kaikenlaisia hanskoja on vuosien varrella tullut hipisteltyä ja kokeiltua, mutta jotain oli aina jollain tasolla pielessä.. Hieman alle kaksi vuotta sitten löytyi ne täydelliset ajohanskat ja haluan tässä hieman kertoa niistä.


Valmistaja on Sakari Sauso ( http://sauso.com/ ). Hanskat on valmistettu Etelä-Amerikkalaisen Peccary villisian nahasta. Itselleni selvisi vasta jälkikäteen, että kyseinen nahka kuuluu maailman ylellisimpiin käsinenahkoihin, eli jokaisen itseään arvostavan autoa ajavan miehen/naisen luksusvalinta. Kuullessani tämän en sinänsä yllättynyt, sillä hanskojen fiilis on kohdillaan. Nahka on todella pehmeää ja hengittävää. Kuumalla säälläkään käsi ei hikoa, kylmällä taas lämmittää.


Pekkaria (Peccary) on kuvattu pehmeytensä lisäksi lujaksi ja kestäväksi nahaksi.

Kaksivärinen (two-tone) kuosi tuo hyvää klassista ajokäsine-fiilistä.
Vielä jos pitäisi fiilistä saada paremmaksi alla voisi olla klassisempi auto, ehkäpä Jaguar E-type avona?

Hanskat on nimetty yksinkertaisen ytimekkäästi: DRIVE
Linkki suoraan hansikkaisiin verkkokaupassa

Tulevaisuudessa sijoitan vielä "sormellisiin" peccary-ajohanskoihin, sellaiset löytyy myös Sauson valikoimista vaikkei niitä verkkokaupassa olekaan tarjolla. Tätä kirjoittaessani sain tietää  ( Sauson facebook -sivuilta ), että Sauso avaa pop-up tyylisen hanskakaupan Helsinkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti